RRETH NESH

Qendra Tregtare Pazari Korce ndodhet ne pjesen me te rendesishme te qytetit te Korces ,tek Pazari I Vjeter Korces.Qendra eshte projektuar nga inxhinieri Konstruktor I ketij qyteti Gjergji Skenderi!Nje godine ku gershetohet tradita me bashkohoren. Nje Qender shume funksionale me 60 njesi tregtare,komode,me ndricim natyral,sherbim cilesor dhe cmime te arsyeshme ku klienti gjen ate qe kerkon qe nga veshjet e firmave te ndryshme ,aksesore ,elektroshtepiake,parukeri ,bar-kafe ,fast food etj.Qendra Tregetare Pazari Korce Qendra ku takohet I gjithe qyteti.

 • ORARET E QËNDRËS

  • E HENE E DIELE 08:00:16:00
 • ADRESA

  • Korçë, Albania

   

 • KONTAKT

  • 082 254 909