KARNAVALET E KORÇËS

Korça e njohur për Karnavalet e famshme, e ka rikthyer këtë traditë duke e shndërruar në një nga festat më popullore të qytetit. Kjo feste organizohet ne fillim te muajit qershor duke celur dhe sezonin turistik te Korçës. Trupa karnavalesh vendase dhe të huaja parakalojnë me madhështi para mijëra qytetarëve dhe vizitorëve, që bëhen pjesë e kësaj feste të paharrueshme. Nuk ka Karnavale, pa “Karnavalet e Korçës”.