All posts by qtpkorce

qendra tregtare pazari korce

FESTIVALI I DIMRIT

Eventi që çdo fillim dhjetori çel sezonin dimëror në Korçë, organizuar nga BID KORÇA me mbështetjen e Bashkisë Korçë dhe Fondacionit Shqiptaro- Amerikan për Zhvillim ( AADF). Me një dekor të pasur festiv, koncerte dhe shumëllojshmeri aktivitetesh të organizuara në Zonën BID dhe tek Pazari i jetër, Korça mirëpret një numër të konsiderueshëm vizitorësh gjatë

Continue reading »